Контакт

Контактирајте со нас

Пополнете ја дадената форма за да ни испратите порака, ние ќе ви одговориме во најбрзо време.

Christliches Jugenddorfwerk Deutschlands gemeinnütziger e.V.

Немачка

вебсајт: www.cjd-bbw-frechen.de

Емаил: cjd.bbw.frechen@cjd.de

Institut für Visuelle Bildung

Аустрија

вебсајт: www.visbild.com

Емаил: info@.visbild.com

Center for Development and Education

БЈРМ

вебсајт: www.cdek.org

Емаил: cre.prilep@gmail.com

Best Cybernetics

Грчка

вебсајт: www.bestcybernetics.com

Емаил: info@bestcybernetics.com

Fundacion Intras

Шпанија

вебсајт: www.intras.es

Емаил: info@intras.es

Овој проект е финансиран со поддршка на Европската Комисија. Оваа публикација ги одразува само ставовите на авторот, и Комисијата неможе да биде одговорна за било каква употреба на информациите кои се содржани во неа.

Нашите партнери

  • Christliches Jugenddorfwerk Deutschlands gemeinnütziger e.V.
  • Institut für Visuelle Bildung
  • Center for Development and Education
  • Best Cybernetics
  • Fundacion Intras

Прочитај повеќе...